Over Q42 blog

Over Q42 blog

Q42 bouwt digitale producten die het leven van mensen slimmer, beter en leuker maken.

Al meer dan 20 jaar helpen we bedrijven als Philips Hue, Rijksmuseum, PostNL, HEMA, de Efteling, Volkskrant, Wie is de Mol?, Avis, BAM, 9292 en andere bedrijven met het bedenken en maken van schaalbare producten. Websites, apps, connected devices, AI-toepassingen en meer. Van idee tot lancering.

Tech zit in de kern van alles wat we doen. Onze teams van developers en projectleiders zijn altijd bezig met snel uitproberen, leren en verbeteren. Totdat het product fijn is in gebruik, de business laat groeien én wij er zelf een glimlach van krijgen.

We bedenken en bouwen niet alleen digitale producten, we schrijven er ook over. Al sinds de oprichting van Q42 in het jaar 2000 houden we een blog bij over gelanceerde websites en apps, gewonnen awards, onze verschillende ventures en andere wetenswaardigheden rond onze 'happy place for nerds'.

Ben je op zoek naar meer technische artikelen van onze ontwikkelaars? Op ons andere blog, Q42 Engineering, duiken we regelmatig de diepte in met handige how to's voor developers, blogposts over het gebruiken van een toffe feature en over programmeeruitdagingen en code-oplossingen die we zijn tegengekomen in onze projecten.