De kindertelefoon

De kindertelefoon

De afgelopen maanden heeft onze Bob met een brede grijns op zijn gezicht zitten werken. De mensen om hem heen keken daarentegen scheel van jaloezie. De reden? Bob mocht werken aan een geweldig leuk project, namelijk de nieuwe website van de Kindertelefoon. En zo’n speelproject is Q op het lijf geschreven.

Morgen (donderdag 13 maart om half drie) is het dan eindelijk zo ver! Dan zal de nieuwe, door Tomeloos ontworpen, website onthuld worden, en kunnen jullie zien waar Bob de afgelopen maanden zo om moest grijnzen. Van begin tot eind hebben Bob en de gelukkigen die zo af en toe mochten helpen zich kostelijk vermaakt met het bedenken en bouwen van leuke, speelse toevoegingen. Er zitten dus ook een paar verrassingen verstopt in de website!

Het allerleukt was toch wel dat we eindelijk weer eens de kans kregen omQuek in te zetten. En het is een erg speciale versie geworden. Tomeloos heeft geweldige nieuwe Queks ontworpen, en het is de eerste Quek-versie zonder chat-functionaliteit. De uitdaging was om communicatie met puur emoties en acties mogelijk te maken. En dat is prima gelukt, al zeggen we het zelf.

De site wordt beheerd met Lime, en vanavond (woensdag 12 maart om kwart over tien) komt de nieuwe website als het goed is eventjes aan bod in Nova. En morgenavond in het Jeugdjournaal. Daarom zitten we nu ook allemaal te grijnzen. Want we zijn apetrots!