De nieuwe 9292.nl is live!

De nieuwe 9292.nl is live!

Tien jaar geleden maakte Q42 de site voor een plaatselijke taxicentrale. Nu mogen we de nieuwe 9292 aan heel OV-reizend Nederland aanbieden. Er is dus flink wat veranderd in de jaren, maar één ding is gelijk gebleven: we schrijven er haast nooit iets over op onze eigen website :P

En dat is niet terecht, want we zijn apetrots op 9292 en er is een hoop over te vertellen. Leest u verder?

Bergen zijn verzet om 9292.nl op 11 december van dit jaar op te leveren. Het Q42/Fabrique team (m/v) is maandenlang opgesloten geweest in een glazen projectruimte (we noemen ze “aQuaria”) in Den Haag waar zelfs nachten zijn doorgehaald om de bekende reisinformatie-site op tijd in ieders browser te krijgen.

Het merk werd in een frisse nieuwe jas gestoken met dank aan Fabrique. Q42 heeft de site opgetuigd voor optimaal gebruiksgemak waarbij gelet is op goede toetsenbordbesturing, slimme suggesties, mobiele browsers en optimalisatie voor mensen met een beperking.

Plannen voor de toekomst zijn er ook genoeg. Zo zijn er een aantal details die we willen bijschaven aan de site, wordt hard gewerkt aan native mobiele apps voor in de verschillende app stores en gaat de toekomstige “Mijn 9292” upgrade de frequente reiziger heel blij maken met een nieuwe manier van reizen plannen.

En dat is uiteindelijk waar we ons voor inzetten; mensen blij maken.

Kortom, we hebben hard gewerkt en het doet ons veel plezier dat twitterend Nederland er zo enthousiast over is.