Q42 uitgeroepen tot beste digitale productiebureau

In de Emerce 100 met de beste Nederlandse internetbureaus van 2019 prijken we bovenaan ‘t lijstje van Digital Production Agencies! 🎉

Q42 uitgeroepen tot beste digitale productiebureau

Topnotering in de Emerce 100 plus interview met Chris en Stef

Staan we in de Emerce 100 zo maar op de eerste plaats van de categorie ‘Digital Production Agency’! 😲 Nadat we vorig jaar voor het eerst werden opgenomen in de lijst met beste bedrijven in e-business, eindigen we in 2019 met vijf sterren bovenaan in de ranking van Nederlandse digitale productiebureaus.

In de speciale jaarlijkse editie van Emerce worden de beste internetbureaus van Nederland verkozen op basis van een imago-onderzoek door Motivaction. In totaal zijn 632 Nederlandse bedrijven beoordeeld op kennis/know-how, prijs-kwaliteitsverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Naast de topnotering staat er in deze veertiende editie van de Emerce 100 ook een interview met Chris en Stef. Voor iedereen die wil weten voor wat voor werk je ons wakker mag bellen. Of check de superspontane — ahum — video hieronder. 😄


Meer weten over hoe we als internetbureau klanten helpen bij hun productontwikkeling? Stuur even een berichtje naar Chris: chris@q42.nl.