En de 42e Q’er is…

En de 42e Q’er is…

Wilbert!

Ooit in een ver verleden suggereerde iemand dat we één dezer dagen met z’n 42en zouden zijn. Daar werd toen om gelachen, want Q42 was niet van het groeien. “42 man? Dan ben je een heus echt bedrijf. Dat gaat natuurlijk nooit gebeuren!”

Maar sinds deze week hebben we toch dat punt bereikt. Dat punt waar je niet meer terug kunt. Dat punt waar het getal in je naam meer is dan alleen symbolisme en een knipoog naar een boek.

Vanaf nu zijn er ook echt 42 Q’ers!

We wisten natuurlijk dat dit eraan zat te komen en vroegen ons af hoe we dit historisch moment het beste konden vieren. De gelukkige 42e zou uiteraard een prijs moeten krijgen waar ze haar leven lang met een glimlach aan terug zou kunnen denken. Maar de overige Q’ers zouden ook niet vergeten moeten zijn; hun één-en-veertigtal heeft de ongrijpbare 42 überhaupt mogelijk gemaakt.

We besloten er een dag van te maken: 22 maart zou het moment zijn. En hoe beter te vieren dat je eindelijk groot wordt dan door die dag allemaal formeel-achtig op kantoor te komen?

Ondertussen is Wilbert een fles 42 en een prachtig leer-gebonden versie van The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy rijker en heeft iedere Q’er een unieke “1/42” sleutelhanger. En de Formal-ish Luxe Lenteborrel was ook om van te smullen!

En dan nu op naar de 420? ;-)