Flirten met je huis op Moviq

Flirten met je huis op Moviq

Zoals in het RTL Nieuws te zien was, hebben we Moviq uitgebreid met een innovatief, nieuw element: flirten met je huis.

‘Wanneer je je huis te flirt zet op Moviq kunnen bezoekers een bod op je huis doen. Natuurlijk ben je op geen enkele manier verplicht om het daadwerkelijk te verkopen. Maar wie weet ontvang je wel dat droomaanbod! Uiteraard geldt voor de bieder ook dat hij niet vastzit aan zijn uitgebrachte bod,’ aldus Moviq zelf.

Het flirten heeft vertakkingen in heel de website, dus we hebben ons technisch gezien heerlijk kunnen uitleven. Het flirten past namelijk zo goed bij een huizensite, dat we het naadloos in de flow konden verweven. Het voelt voor de gebruiker daardoor ook heel natuurlijk en gemakkelijk aan om met zijn of haar huis op Moviq te flirten, de eigen huispagina online te wijzigen, foto’s erbij te plaatsen, of om juist te bieden op ‘te flirt’ staande huizen.

En dat ondanks de talloze uitzonderingen en veiligheidsmaatregelen waar we rekening mee moesten houden. Er moet bijvoorbeeld gecontroleerd worden of het adres wel klopt, of het huis niet al te koop staat, of het wel een koophuis betreft. Of misschien is jouw huis wel door iemand anders geclaimd, waar je dan natuurlijk op wilt kunnen protesteren. Daar is allemaal rekening mee gehouden. Onder water draaien dan ook verschillende koppelingen om dit mogelijk te maken, met bijvoorbeeld services van Dataland, Infolution en Bookmark.

Doe mee met het hoge aantal flirters dat zich nu al heeft aangemeld, en ervaar zelf het ‘Make me move’-gevoel!