Google I/O 2010

Google I/O 2010

Op dit moment zitten er vijf Q’ers in San Francisco, waar het Internet het Internet is geworden. Vandaag moeten ze nog wat sight-seeing doen, vanaf morgen kunnen ze eindelijk genieten van Google IO 2010.

Google IO 2009 gaf ons goede contacten en input voor de juiste toepassing van Open Social Platforms (Shindig). Net als vorig jaar zijn de laptops weer mee om alle inspiratie om te kunnen zetten in mooi webspul. In 2009 is wat door het samenzijn is ontwikkeld gebruikt voor onder andere D-reizen,Rijksmuseum, Buurtlink, het Stedelijk Museum en Universiteit Twente. Leuk te zien hoe dat werkt.

Natuurlijk was er vorig jaar ook veel programmeerplezier met de give-away Android telefoons. De iPhone vinden we toch nog steeds wel een stukje mooier, maar misschien dat de Nexus One (de give-away van dit jaar) ons over de streep trekt en nu echte Android fans van ons maakt?

Zijn er nog meer passievolle programmeurs om te ontmoeten aldaar? Altijd een goede context om nieuwe plannen, aanpak en technieken uit te wisselen. En als je er bij bent, zorg dan dat je de sessie van Anne Veling (BeyondTrees) (ja, de broer van) niet mist!