Groene offerte én Wellantcollege én Schaatsen.nl én Daisy én Archivista én Digibord én meer…

Groene offerte én Wellantcollege én Schaatsen.nl én Daisy én Archivista én Digibord én meer…

Onze website is alweer veel te lang niet geüpdate. Het goede nieuws is dat we druk bezig waren met leuke projecten en er dus genoeg te vertellen is.

De Groene Offerte — BNO
Vorige week zaterdag is bijvoorbeeld De Groene Offerte gelanceerd. Een prachtig initiatief van de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) omtrent duurzaam ontwerpen en duurzaam ondernemen, én weer een mooie samenwerking met Fabrique.

Wellantcollege
Daarnaast is nog geen week later, afgelopen vrijdag, de website van het Wellantcollege live gegaan, alwéér een team effort met Fabrique. Er wordt nog druk gewerkt aan alle content, maar het is nu al een uitgebreide website.

Schaatsen.nl — KNSB
En omdat al het goede in drieën komt, hebben we vandaag nóg een samenwerking met Fabrique gelanceerd: dé schaatsportal van Nederland in opdracht van de KNSB.

Daisy update — Kanselarij der Nederlandse Orden
Alsof dat allemaal nog niet genoeg was is ook de nieuwe versie van Daisy, het Decoratie Aanvraag Informatie SYsteem, van de Kanselarij der Nederlandse Orden uitgerold, oorspronkelijk een project uit de begintijd van Q42. Deze is helaas niet publiekelijk te bewonderen, maar de burgemeesters, Commissarissen van de Koningin en andere betrokken ambtenaren kunnen vanaf vandaag met de nieuwe features aan de slag.

Archivista — NAi
Al wat langer ongenoemd is Archivista , de searchportal voor het Nederlandse Architectuurinstituut (NAi), dat we in samenwerking met Grrrhebben neergezet. De site is momenteel nog in public bèta.

Digibord — Malmberg
Ook al een tijdje in gebruik is de door Q42 ontwikkelde digitaalschoolbord-software voor Malmberg. De vormgeving van IJsfontein kunnen we helaas niet live laten zien, maar wel kunnen al circa 250 basisscholen hiervan genieten.

Al met al veel mooi spul. We zijn er stuk voor stuk beretrots op. Evenals op de projecten die we tussendoor ook steeds van kleine updates blijven voorzien: I amsterdam, D-reizen, Buurtlink, VO-raad en meer.

En we hebben nog veel meer voor je in petto!