Handige app voor handige Harry’s

Handige app voor handige Harry’s

Je staat in de bouwmarkt bij de kassa, maar in je overall zit natuurlijk niet je klantenkaart. Wat onhandig, Harry. Dat moet handiger kunnen. Wat wel in je overall zit is je telefoon. Die heb je altijd bij de hand. Het thuisfront moet je toch even kunnen bellen dat die badkamertegeltjes toch maar wit moeten in plaats van Q-groen (Hé. Mooi groen is niet lelijk). Samen met Fabrique bouwden we een app voor Intergamma. Nee, twee apps. Voor Gamma én Karwei. Nee, drie apps. Ook voor Gamma België. Nee, zes apps voor iOS èn voor Android. Nouja, een app dus. Een handige. Een app waarmee je alles bij de hand hebt, wat je nodig kunt hebben in een bouwmarkt.

Native navigatie

Intergamma wilde met een app zorgen dat al je mogelijke bouwmarktproblemen zouden zijn opgelost, Harry. Daarom ontwikkelden we alles in deze app met het doel: “bij de hand”. Om te zorgen dat de apps supersnel in gebruik zijn, zijn de complete navigatiestructuren van de apps voor Android en iOS native ontwikkeld, daarbinnen laden we hybride content in.

In de app staan je klantenkaart en coupons, die kun je dus voortaan écht vergeten. Geen probleem, Harry! Die heb je bij de hand. Altijd. En als je op zondagavond opeens het licht ziet en die al vijf jaar losse traptree vast wilt maken, dan zie je in één klik of en tot hoe laat jouw of de meest dichtstbijzijnde bouwmarkt open is. Geen excuses meer, Harry.

Productscanner

Er zit ook een productscanner in de app. Elk product in de winkel kun je scannen. De app scant de streepjescode en zoekt het product voor je op. Op je scherm krijg je alle extra informatie over het product wat je net gescand hebt. Deze informatie is content van de productpagina op de site. Weet je gelijk welke lijm je bij die witte tegeltjes nodig hebt. Handig, Harry!

Tot slot

Deze app ondersteunt de klant, aka handige Harry, in de winkel. De app springt in op zijn behoeftes door middel van het leveren van relevante informatie en features. Op locatie is zo’n app natuurlijk veel handiger dan het openen van de website in de browser op je telefoon. Je kunt deze app ook thuis gebruiken, want alle informatie staat erin. Installeer je de apps even, Harry? Dat scheelt echt met die Q-groene ehh.. witte badkamertegeltjes halen.

Gamma iOS
Gamma Android
Karwei iOS
Karwei Android