Hue Limited Edition app

Hue Limited Edition app

In de Google Play Store vind je ondertussen al een aardig aanbod aan apps voor de Philips Hue lampen. Ze blinken echter niet allemaal uit in gebruiksgemak. Een schone taak voor Q om daar iets aan te doen natuurlijk!

Christiaan, Johan en Roelf-Jan deden belangrijk voorwerk. Zij waren verantwoordelijk voor een degelijk proof of concept voor deze nieuwe Hue app. Er werd goed nagedacht over de belangrijkste functionaliteiten: Eenvoudig je lampen aan of uit kunnen zetten, je lampen een kleur kunnen geven en verschillende groepen maken. EĆ©n keer instellen en daarna te bedienen vanaf het homescreen van je telefoon, want hij is te gebruiken als widget. Vet!

Alexander is een uitzonderlijk getalenteerde Informatica student van de TU Delft die met regelmaat aan Q projecten werkt. Zo ontwikkelde hij al eerder de Uit-app, een app voor D-reizen en heeft hij meegeholpen bij de ontwikkeling van de 9292 app. Het bouwen van de Hue app voor Android leek hem dan ook op het lijf geschreven. En dat bleek: in slechts twee weken wist hij een app te maken waar iedereen bij Q versteld van stond.

We lijken te zijn geslaagd in onze missie om een gebruiksvriendelijke app te ontwikkelen, het is nu al een van de best gewaardeerde Hue apps in de store.

Download de Hue Limited Edition App