hue-Nest 2.0

hue-Nest 2.0

OH: “Jeeeeej, hue-Nest 2.0 staat live!” TimD, Wouter, Leonard, Frank en Lukas hebben zich de laatste tijd druk gemaakt met het koppelen van de nieuwe Nest Cam en Philips hue. En dat kun jij vanaf nu gebruiken.

Philips hue en Nest hebben samen de missie om je huis veiliger en energiezuiniger te maken. Hiervoor maakten we al eerder een koppeling waarmee bijvoorbeeld de Nest Protect je lampen rood laat knipperen wanneer er brand is. Nu met de Nest Cam erbij hebben we ook de ‘burglar case’ kunnen bouwen: wanneer Nest Cam ’s avonds activiteit detecteert wanneer er niemand hoort te zijn, laat het bijvoorbeeld je Philips hue lampen in je slaapkamer aanzetten. Zo lijkt het net of er iemand thuis is die de inbreker heeft gehoord. Maakt je huis weer een beetje veiliger.

Ook is de ‘no presence case’ nu mogelijk. Hiermee kun je instellen dat Nest Cam je lichten in de woonkamer uitzet, wanneer er bijvoorbeeld tien minuten niemand in de woonkamer is geweest. Maakt je huis weer een beetje energiezuiniger.

Via https://nest.meethue.com/ kun je er gelijk mee aan de slag! Gewoon. Thuis.