Jong NBE

Jong NBE

Het ontwerp kwam van IJsfontein, de techniek werd gedaan door Q42, en het geheel wordt nu beheerd door het Nederlands Blazers Ensemble:

www.jongnbe.nl

Een ontzettend leuke, kleurrijke en dynamische site, speciaal ontworpen voor kinderen die hun muzikale talenten of zelfgemaakte composities ten gehore willen brengen.

Voor bezoekers met een PC of een Mac, Internet Explorer of Firefox, de site geeft iedereen een scala aan wedstrijden, composities, concerten en informerende workshops, vergezeld van streaming audio en video. En dat alles in een aantrekkelijk vormgegeven en animerend jasje.

Aan de achterkant staat -in navolging van voorgaande projecten gedaan door Q42- wederom een krachtig CMS. De beheerders kunnen live op de site de teksten schrijven, nieuwe items toevoegen, foto’s uploaden, de flash content veranderen, streaming audio/video fragmenten in de site plaatsen en nog veel meer. Een handige editor-toolbar maakt het mogelijk om snel te kunnen schakelen tussen edit-en browsemode, en geeft gemakkelijk toegang tot enkele van de hoofdonderdelen van de site.