Katch app

Katch app

Feedback geven op de werkvloer: het klinkt zo vanzelfsprekend, maar in veel grote bedrijven is dit niet zo eenvoudig als het klinkt. Bureaucratie, teveel hiërarchie en een te hoge drempel om feedback te vragen zorgen ervoor dat dit vaak niet gebeurt.

Maurik Dippel zag dit probleem en het idee voor de startup Katch was geboren!

Een aantal maanden geleden klopte hij daarom bij ons aan om te kijken hoe zijn idee werkelijkheid kon worden. Samen met Fabrique zijn we aan de slag gegaan, wat resulteerde in de recent gelanceerde iPhone app en mobiele webversie.

‘All about your personal growth, with the people you care about’

Wat kun je er nou mee? Met de Katch app kun je op een laagdrempelige manier feedback vragen aan de mensen die jijzelf bepaalt. Zo kun je bijvoorbeeld alle leden uit je projectgroep een vraag stellen of je leidinggevende vragen een aantal kwaliteiten te beoordelen. Daarnaast kun je met Katch ook tips geven aan anderen over hun talenten. 

Met Katch is de drempel verdwenen om feedback te vragen en kan er ook op ieder willekeurig moment en ook op iedere plaats feedback gevraagd worden aan collega’s.

Al deze informatie wordt bovendien verzameld op één plek, zodat je zelf een goed inzicht kan krijgen in je kwaliteiten en wat daar nog aan verbeterd kan worden.

De eerste stap met Katch is gezet. Benieuwd naar het resultaat? Download de app dan nu in de App Store (of gebruik natuurlijk de webversie) en krijg ook meer inzicht over jouw capaciteiten op de werkvloer!