Meld je aan voor onze App Engine conferentie met Google!

Meld je aan voor onze App Engine conferentie met Google!

Op donderdag 11 oktober nodigen we een boel mensen uit naar Amsterdam om samen een middagje te besteden aan Google App Engine en het Google Cloud Platform.

Een aantal Q’ers, waaronder oprichter/CTO Kars en projectleider Jasper, zullen vertellen over hoe Q42 App Engine inzet bij klanten en hoe dit platform ons heeft geholpen om snellere, schaalbaardere en onderhoudbaardere websites en apps te maken voor o.a. ThiemeMeulenhoff en het Rijksmuseum.

Daarnaast zijn er ook een aantal Googlers aanwezig die hun eigen verhalen komen vertellen en eigen cases zullen laten zien.

We zetten deze conferentie samen met Google op om binnen Nederland meer kennis over App Engine te verspreiden. We merken namelijk dat App Engine verrekte handig is, maar dat er binnen Nederland nog weinig gebruik van wordt gemaakt. Hopelijk verandert dat snel en kunnen wij daarbij helpen.

De conferentie is invite-only, wat wil zeggen dat je je kunt inschrijven en wij je zullen uitnodigen als het allemaal gaat passen. Een conferentie opzetten blijkt namelijk nogal wat geregel. ;-)

We willen focusen op besluitvormers binnen organisaties. Ben jij zo iemand en wil jij meer leren over App Engine? Schrijf je dan in, we hebben er een website voor gemaakt:

http://flybyconf.nl

PS. Lukt het jou om het rondrijdende +1 autootje te +1'en?