Merry Christmas en een #KerstChallenge in Schooltas

Als het goed is zit de iPad in de tas en jij met een kerstkransje in je mond op de bank van je ouders. Even lekker geen werk of school, want het is kerstvakantie. En toch willen wij het even hebben over Schooltas.

Kerst Challenge

Schooltas bestaat sinds 2011 en we zijn continu bezig om het nog vetter te maken. Je kon altijd al met de prikkers tekst, audio, plaatjes en video delen in je boeken, maar nu is er ook een kerstboek aan je boekenlijst toegevoegd. En komt dat nou even mooi uit voor onze Kerst Challenge. Speciaal voor Kerst hebben we samen met Team Schooltas (ThiemeMeulenhoff, Fabrique, Q42) een kerstboek in Schooltas gezet. In dat boek kun je als Schooltasser of docent tot 7 januari 2015 je kerstgroet in een prikker delen.

Deel hem met de wereld en via Twitter (#KerstChallenge @schooltasapp), want de prikker met de meeste likes wint een ontdekkingsreis voor de hele klas in het Rijksmuseum: Jij & de Gouden Eeuw. Volgend jaar kun je meer spannende dingen rondom het Rijksmuseum en Schooltas verwachten. Iets met Rijksprikkers. Ssst.

Je bent nog niet te laat! Pak je oma bij der lurven, sleep je neefje onder de kerstboom en maak nog gauw even die winnende prikker. Stop je daarna je iPad weer even weg voor het kerstdiner?

Wij hebben het afgelopen jaar een hoop mooi spul mogen maken, fijn mogen samenwerken en toffe projecten gestart. Als 2015 ook maar een beetje op dit jaar lijkt, zitten wij helemaal goed. Mogen we ook nog even zeggen dat we het leuk en fijn vinden dat jij ons zo gezellig volgt? Dankjewel!

Namens heel Q…

…wensen we je veel plezier vandaag, mooie cadeautjes, gezellige feestdagen en alvast het allerbeste voor het nieuwe jaar! Laten we er een feestje van maken!