En toen waren we opeens voorpaginanieuws

Hoe we met onze blauwe glijbaan de voorkant van de Metro haalden en de krant een enthousiast artikel over onze happy werknemers schreef.

En toen waren we opeens voorpaginanieuws

“Hoi Q42! Hoe gaat het met jullie? Ik ben bezig met een verhaal over leuke extra’s op het werk, en toen kwam ik op jullie glijbaan terecht. Niet letterlijk helaas, maar wat nog niet is…”

Iris van Metro in de mail. Of we wilden meewerken aan een artikel over happy werknemers, de beste resultaten en laag ziekteverzuim. Ze kon diezelfde middag nog langskomen. En ze wilde dolgraag een foto op de glijbaan maken, want dat was echt het leukste dat ze was tegengekomen tijdens het zoeken. Tuurlijk kan dat, Iris!

Bij binnenkomst was Iris meteen enthousiast over alle toffe details die ze zag. En toen collega Lukas begon te vertellen over alle extra’s bij Q, vond ze het helemaal bijzonder. Terwijl zij driftig notities maakte, vertelde Lukas haar over de dingen waar wij heel erg van houden, over onze connected glijbaan, smart wc’s en andere zelfbedachte creaties die regelmatig ontstaan tijdens de befaamde w00tcamps. En dat deze leuke en verrassende werkomgeving ons in 2013 de titel ‘Beste Werkgever van Nederland’ opleverde. Afijn, lees zelf Iris’ enthousiaste artikel in de Metro maar: https://metronieuws.nl/start/2018/04/een-glijbaan-op-je-werk-is-goed-tegen-ziekteverzuim

Tot slot wilde zij natuurlijk zelf van de glijbaan, en het volgende moment gleed Iris “met een zestiental mannelijke ledematen” om haar heen naar beneden. Collega Maurice maakte de foto’s, en wat schetste onze verbazing toen we een paar dagen later de Metro zagen? Waren we opeens voorpaginanieuws!

Vind jij een blauwe glijbaan nou ook essentieel voor je werkgeluk? Hou je bovendien van mooie web-, app-, IoT- of VR-dingen programmeren? En van de eindgebruiker verbazen? Kijk dan eens bij onze vacatures. We zijn altijd op zoek naar knappe koppen!