Micrio is live!

Micrio is live!

Het nieuwste en laatste uit de Q-keuken is geserveerd: Micrio! Maar wacht, kenden we die naam niet al? Klopt, eerder was er een betaversie gelanceerd, maar nu is ‘ie af!

Wat is het? Bouwer Marcel spreekt: “Met Micrio kun je heel makkelijk hele grote afbeeldingen en foto’s uploaden en met anderen delen. Bestaande imagediensten op het web kunnen maar matig overweg met foto’s van bijvoorbeeld 70 megapixels. Het is lastig om die in volle glorie met anderen te delen zonder dat er heel veel gedownload moet worden. Dat probleem heeft Micrio opgelost.

De techniek erachter zorgt ervoor dat je gigantische platen supersnel kunt bekijken en er doorheen kunt navigeren. En dat werkt heel erg goed. En dat is vet.”

Micrio wordt al gebruikt in Museum De Lakenhal, Schooltas en wordt op dit moment in meerdere nog niet verschenen Q-projecten gebruikt. Gewoon omdat het zo vet is.

Je kunt er vanaf vandaag zelf mee aan de slag! Maak een gratis account op http://dashboard.micr.io/, upload je foto’s en deel ze op social media!