Nieuwe match! RTL & Q42

Nieuwe match! RTL & Q42

Op het web je perfecte partner vinden is sinds kort met de komst van Pepper even wat leuker geworden. RTL benaderde Q42 om mee te denken over “de nieuwe manier van online daten” en dat heeft geresulteerd in een verfrissende aanpak op het datingsite concept.

Facebook integratie

Pepper combineert online daten met social networks, want die perfect uitgezochte en geknipte plaatjes zijn misschien wel heel mooi, maar zijn ze ook echt? Daters connecten hun Pepperprofiel met hun Facebook account zodat ze hun profiel wat rijkelijker kunnen vullen met échte momenten uit hun leven.

Daarnaast doet de Chatpepper het ook ietsje anders: terwijl twee mensen met elkaar chatten en de nieuwste romance opbloeit, worden willekeurig foto’s uit hun gekoppelde social network getoond. Zo kom je nooit in verlegenheid omdat je even niks hebt om over te praten.

Pas het begin

Pepper was weer een project waar we ons even in konden verliezen. De mogelijkheden op het gebied van interactie en techniek zijn zowel uitdagend als innovatief. En nu dat we live zijn, staan de volgende uitbreidingen voor Pepper alweer klaar om uitgedacht te gaan worden. Wij hebben er zin in!

Pepper heeft na de eerste week al meer dan 2000 geregistreerde daters en hoewel dat voor een online dating community nog zeker niet genoeg is, zie je al regelmatig mensen voorbij komen die een praatje willen maken. Middels de “Just Coffee” functionaliteit van de Chatpepper, die leuke koffietentjes uit de buurt toont, is een afspraakje maken ook nog eens zo gedaan.

Oh, en we stonden ook nog’ns op een groot scherm bij life4you met Carlo en Irene. Goh.

Check nu Pepper en maak een profiel aan! Wij zijn er trots op. Met dank aan TimD, Bas, Remco, Tom, Elaine, Erik, Roel en Anton voor hun harde werk de afgelopen maanden!