Ons nieuwe 'fietsenpark'

Vandaag werden ze geleverd: 15 knalgroene deelfietsen waarmee we onze nieuwe locatie op de Binckhorst makkelijker bereikbaar maken.

Ons nieuwe 'fietsenpark'

Nou ja, fietsenpark. Om het reizen naar onze nieuwe Haagse locatie op de Binckhorst gemakkelijker te maken hebben we 15 knalgroene Q-fietsen aangeschaft. Vandaag werden ze afgeleverd.

We zijn voor deze deelfietsen een samenwerking aangegaan met 50|50 van het Leger des Heils Den Haag. 50|50 helpt mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt weer mee te doen in de maatschappij. En dat allemaal bij ons om de hoek op de Binckhorst!

In de werkplaats van 50|50 zijn onze nieuwe deelfietsen opgeknapt en voorzien van het typische Q-groen. Bovendien zorgen ze bij 50|50 ook voor het onderhoud van de fietsen: als er een fiets kapot is, wordt-i opgehaald ter reparatie. Worden we blij van!

Proefrondje met een nieuwe Q-fiets

Nerds als we zijn, wilden we natuurlijk wel digitale sloten voor onze nieuwe fietsen. Daarom gingen we op zoek naar een handig keyless lock-systeem. Wat schetste onze verbazing, toen we daarvoor óók op de Binckhorst terecht konden. Het Haagse GoAbout heeft voor z’n SL!M Campusbike een fietsslot ontwikkeld dat met een app ontgrendeld kan worden. Voortaan dus geen gehannes meer met sloten of fietssleutels die kwijt zijn.

Zo rollen wij op de Binckhorst!