Op kamers bij Q?

Met Q42 in één pand zitten? Op onze nieuwe Haagse stek in het Binkhorst-gebied verhuren we vanaf september zelfstandige kantoorruimtes!

Op kamers bij Q?

Deze zomer verhuizen wij naar onze nieuwe Haagse stek in het opkomende Binckhorst-gebied. In het compleet gerenoveerde pand, Apollo 14, zitten we straks ruim in ons jasje. Daarom gaan wij vanaf september 2018 onze tweede etage verhuren als zelfstandige kantoorruimtes. Meld je aan als je met Q42 in één pand wilt zitten!

Wat
En wát voor pand! In de nieuwe start-up hub aan de Saturnusstraat in Den Haag zit je boven Q42 in een compleet gemeubileerd kantoor. Met natuurlijk bureaus en stoelen, retesnel internet, eigen lunchruimte, en een groot gedeeld dakterras. De ene helft van de kantoorruimtes kijkt uit op het dakterras, de andere helft heeft uitzicht op de skyline van Den Haag.

Nu nog in renovatie maar deze plekken bieden straks uitzicht op de Haagse skyline

Synergie
Q42 werkt graag samen met toffe bedrijven en start-ups. Zie je als (kleine) ondernemer synergiekansen met Q42? Of werk je al samen met ons en wil je met een team dicht bij Q42 zitten? Als we dichter bij elkaar zitten, kunnen we natuurlijk ook kijken, hoe we elkaar verder kunnen helpen.

Prijs
De prijs voor een unit van 40 m2 bedraagt 800 euro ex btw per maand. De huurovereenkomst wordt afgesloten voor een half jaar en is na die periode door beide partijen opzegbaar.

Aanmelden
Heb je interesse, meld je dan nu aan! We houden een kort kennismakingsgesprek, waarin we kijken wat je bedrijf (naast de toffe ruimte) nodig heeft en wat we mogelijk in de toekomst voor elkaar kunnen betekenen. Dat is geen vereiste, maar wel een leuke kans die we graag gezamenlijk onderzoeken. Als we er samen uitkomen, werken we een voorstel uit en kun je op kamers bij Q. :)

Meld je aan en leg uit welke synergiekansen jij ziet!

Het Apollo 14-gebouw vanaf de Saturnusstraat