Philips hue Bridge Transfer

Philips hue Bridge Transfer

Philips hue bridge 2.0 is uit en gekoppeld aan Apple HomeKit. Je kunt nu je lampen aansturen met niemand minder dan de lieftallige Siri. Ga jij upgraden? Dan zal je blij zijn met het werk van Arian, Arjen, Kristin en TimD. Zij hebben je leven makkelijker gemaakt met de Bridge Transfer.

De Bridge Transfer zorgt ervoor dat je niet handmatig al je IFTTT’s weer hoeft in te stellen, je lampen hoeft te koppelen, je afstandsbedieningen, je scènes, je portal account en je schedules. Dat doet de Bridge Transfer in de hue app voor je. Het herkent zelf de nieuwe bridge en vraagt of je wilt wisselen.

De transfer ondervangt ook een hoop randgevallen. “A lot of magic happens”, aldus Kristin. Bijvoorbeeld als je al met je nieuwe bridge gespeeld hebt en het dus niet meer op de fabrieksinstellingen staat, of als je nieuwe bridge toevallig op een ander wifinetwerk zit dan de oude.

Arjen vond dit het allerleukste project waar hij aan gewerkt heeft voor Philips hue: “Het klinkt misschien als eenvoudig, maar alle randgevallen waren uitdagend en zo ook het spectrum aan verschillende devices die we moeten ondersteunen.” Onder water dus zeer complex, maar eenvoudig voor elke gebruiker.

Je kunt de nieuwe bridge hier bestellen: http://www2.meethue.com/en-gb/productdetail/philips-hue-bridge
En als je de oude al hebt en nog even kunt wachten, kom je in aanmerking voor korting: http://www2.meethue.com/en-gb/bridge-promotion/reminder