Piet Zoomers

Piet Zoomers

Modehuis Piet Zoomers is uitgegroeid tot een chique keten van shoppingcentra waar je op je wenken bediend wordt en winkelen een waar feest is. Die uitstraling wordt onderstreept door de nieuwe site, maar dat niet alleen. De website is de aftrap van een groter strijdplan, een plan waar Q42 de techniek mag verzorgen.

Als je de site (www.pietzoomers.nl) bekijkt zie je tal van paginastijlen en soorten. Er is een fashion cafe met menukaart, je kunt de customer card bestellen, je vindt informatie over de winkels, er zijn aanbiedingen en zo zijn er nog veel meer stijlcombinaties te vinden.

Meer zelfs dan wij oorspronkelijk voor ogen hadden, en zeker meer dan de afspraak was voor deze eerste release. We zouden de redactie voorzien van een Lime website waar wij enkele ontworpen paginastijlen zouden plaatsen en waar zij zelf nieuwe stijlen aan toe konden voegen. De mogelijkheden daarvoor varieren van een plaatje kiezen tot volledige controle over de css van een pagina of banner.

Kort na de eerste interne opleveringen mochten wij de gevulde site aanschouwen, en wat schetst onze verbazing: het op maat geleverde Lime CMS heeft ze zoveel vrijheid geboden dat er nog veel meer stijlen toegevoegd waren die wij niet hadden kunnen voorspellen.We zijn met open ogen door de site gaan klikken en deden soms echt een ‘view source’ om antwoord te krijgen op de vraag

‘Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen?’

We zijn natuurlijk erg trots op de site, maar nog meer op de creativiteit van de redactie en CMK1, de schakel tussen de klant en Q42. Het geeft ons extra voldoening om te zien dat we met een relatief eenvoudig en laagdrempelig CMS de klant zoveel mogelijkheden hebben kunnen geven.

We wensen iedereen van Piet Zoomers heel veel succes toe.