Q42 hoofdsponsor Haag Uit 2010

Q42 hoofdsponsor Haag Uit 2010

Haag Uit is de jaarlijks terugkerende introductieweek van de Afdeling ICT & Media van de Haagse Hogeschool , georganiseerd door studenten voor studenten.

In een week tijd worden de eerstejaars op een professioneel ingericht terrein (denk aan ruime tenten met electra, doucheruimtes, keuken, zwembad en een enorme bartent met tap- en muziekinstallatie en multimedia-entertainment met de nodige computers en beamers) in Limburg omgetoverd tot een hechte groep actieve studenten die samen de studie tot een groot succes kunnen maken. De sleutel tot (ICT-)succes is immers samenwerken, iets dat Haag Uit-organiserende studenten altijd feilloos begrepen hebben.

Naast de introductieweek voor eerstejaars omvat Haag Uit dit jaar ook een reünieweekend voor alle medewerkers van de afgelopen 35 jaar: Haag Oud. Een bijeenkomst van 35 jaar aan ICT-generaties, is dat in een bepaald opzicht niet het grootste ICT-evenement van Nederland? ;-)

Aan Haag Oud nemen vier Q’ers en twee oud-Q’ers deel. Naast deze zes oud-bestuursleden van Haag Uit werken er bij Q42 nog twee oud-deelnemers. Het mag duidelijk zijn dat Haag Uit altijd al een bron van goed Q-materiaal is geweest. Hoog tijd dus om eens iets terug te doen.

Daarom is Q42 dit jaar hoofdsponsor van Haag Uit. Naast een geld-voor-logo-plaatsing-constructie heeft de 35-man tellende Haag Uit-organisatie onlangs bij ons haar medewerkersvergadering gehouden en hebben we een verrassing in petto voor zowel de Haag Uit als de Haag Oud-deelnemers.

Het voelt absoluut goed om op deze manier iets te kunnen betekenen voor de aankomende generatie ICT-professionals. De HaagOuders onder de Q’ers hebben warme herinneringen aan Haag Uit en wensen de nieuwe lichting net zoveel plezier en net zo’n flying kickstart voor de studie toe.