Q42 sponsort Joy of Coding

Q42 sponsort Joy of Coding

Op 1 maart organiseert Devnology het unieke event Joy of Coding. Zoals de website het mooi samenvat: A one-day conference that celebrates the art, craft, science but foremost the joy of software development.

Met een tof programma — TDD met een Raspberry Pi en sessies over het omgaan met code smells en legacy code — en de keynote speakers Michael Feathers en Chad Fowler belooft dit een geweldige dag te worden.

Devnology probeert enthousiaste programmeurs maandelijks samen te brengen om met elkaar vakkennis op te doen en van elkaar te leren. Voor ontwikkelaars die deze bijeenkomsten bijwonen is programmeren vaak meer dan werk: deze mensen dromen van code!

Omdat programmeren en gave dingen bouwen bij Q42 ook in het bloed zit hebben we besloten om Joy of Coding te sponsoren. We vinden het geweldig dat zo’n grote groep vrijwilligers zich inzet om een evenement op te zetten voor fanatieke programmeurs!

Wil je er ook bij zijn op 1 maart? Dat kan! Er zijn nog kaarten te reserveren via de website.

Heb je geen tijd om een hele dag hele dag leuke dingen te doen of wil je baas het niet betalen? Kom dan helemaal gratis naar The Joy of Coding Warm-Up op de vooravond van Joy of Coding of schrijf je op de website van Devnology in voor één van de andere bijeenkomsten die ze organiseren!