Release HTML5 editor voor Greetz

Release HTML5 editor voor Greetz

We schreven er al eerder over, we hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt aan een HTML5 editor voor Greetz, de service waarmee je online wenskaarten en fotokaarten kunt versturen. Vanaf dag één is ingezet op een eerste release voor Moederdag, een belangrijk moment voor Greetz, aangezien er dan heel veel kaarten verstuurd gaan worden.

Aankomende zondag (12 mei) is het Moederdag, dan worden alle mama’s in de watten gelegd. En door de niet aflatende inzet van Greetz en het team aan onze kant is het gelukt om op tijd een mooie HTML5 editor neer te zetten. Je eigen tekst toevoegen aan een kaart, verschillende lettertypes en -groottes kiezen, het kan nu allemaal op je tablet. Vet!

De samenwerking met Greetz is te gek. Er wordt hard gewerkt, maar ook heel veel gelachen. Omdat er in een hele korte tijd iets goeds neergezet moest worden, is voor dit project gekozen om volgens de Scrum methode te werken. Greetz is zo enthousiast over Scrum dat ze deze manier van werken nu ook intern gaan gebruiken. 

We zullen samen met Greetz de komende tijd blijven werken aan het uitbreiden van de functionaliteiten van de editor, zodat straks alle opties die op de desktop beschikbaar zijn ook op een tablet voor handen zijn. 

Nog geen moederdag cadeau? Grijp die iPad en regel het vandaag nog op Greetz.nl! ;-)