Vacanceselect

Vacanceselect

Wie boekt vandaag de dag nou niet zijn vakantie online? Zelfs ouderen van dagen boeken massaal een tripje op het internet. Zit jij nog ouderwets een reisbureau aan de telefoon? Ga dan als de wiedeweerga naar de nieuwe website van Vacanceselect om eens even lekker in een hutje op de hei aan de 21e eeuw te wennen.

De Vacanceselect-website is het product van de bloed, zweet en tranen vanTravel Support Center, Studio Puik, Q42 en Vacanceselect zelf natuurlijk. Vacanceselect beschreef de smaak die ze zochten en proefde regelmatig. Eric van Studio Puik schreef het recept en visualiseerde het resultaat. Travel Support Center zorgde voor de ingredienten. En Q42 heeft het gerecht bereid en overgoot het met een spiffy sausje.

Het resultaat is een heerlijke website, met een bijzonder smakelijke uitstraling en een zalig assortiment aan informatie. Maar waar het natuurlijk allemaal om draait is: Hoe gemakkelijk kun je de vakantie vinden die je zoekt? Het kersje op de taart is dan ook de zoekmachine. Er is voor ieder wat wils, zonder overzichtelijkheid en duidelijkheid te verliezen. U wilt naar Italie? Geen probleem. U wilt met z’n tweetjes en uw huisdier twee weken in een luxe villa tot rust komen en het maakt u niet uit waar? Ook dat kan. Of u wilt lekker goedkoop met meer dan 8 personen naar de Ardennen? Het kan allemaal. En terwijl u uw wensen invoert in de zoekmachine, geeft de teller direct aan hoeveel bestemmingen aan uw wensen voldoen.

Heeft u een bestemming naar wens gevonden, en misschien ook nog even de foto’s, klantwaarderingen en het overzicht van de beschikbare data bekeken? Boeken dan maar en bon appetit!