w00tcamp resultaten

w00tcamp resultaten

Vier dagen na w00tcamp is het een mooi moment om nog even de balans op te maken. Okee, het werd dan wel 4 uur ’s nachts, het bedrijf is een Lego Mindstorms set rijker, een hoop alcoholische dranken armer, en de nieuwe xbox 360 elite werd uitgebreid benut, maar wat is er nou allemaal gebouwd?

Een hoop werkende prototypes! En daar ging het ook om: ‘Wat kun je bouwen in 2 dagen knallen?’.

Het XNA game team heeft een prototype Tower Defense gemaakt. De ontwikkeling van de AI is goed te volgen via Mark’s youtube videos.

De iPhone doeds bouwden een app die koppelt op ons urensysteem, zodat we altijd en overal in kunnen zien wanneer we tijd voor je hebben. En hoeveel. Superhandig en het is ook echt bijna 100% af. Niks geen prototype dus!

Het QuekTube team maakte een video chat & fun applicatie waarmee je over videofragmenten kunt kletsen. Letterlijk er over dus, met je quekjes.

Team bioculture en sndox zijn al een eind op weg. Een alpha site staat al stiekem live, en de biocultuur van Q toont al aardig de stemming binnen het bedrijf. En die stemming is behoorlijk positief :-)

Nu (4 dagen later) staat ook de nieuwe keuken. Dat was Stef’s w00tcamp project. :-)

Je kon de ontwikkeling live volgen op twitter als je zocht op #w00tcamp en meeschrijven op htlm.org/w00tcamp, en de q-ers hebben aardig hun best gedaan om iedereen up to date te houden.

Het was interessant om te zien hoe de eerste w00tcamp zou verlopen. Maar we zijn zelf zeer enthousiast over de resultaten, de sfeer en de ontzettende hoeveelheid lol en plezier die we hebben gehad. Sommigen vonden w00tcamp beter dan het jaarlijkse Q-uitje, en dan hebben we het dus over uitjes waar alle q-ers met aanhang naar Rome gingen bijvoorbeeld. Dat zegt wel wat, nietwaar?

w00tcamp 2010 gaat er zeker komen! Maar als we het zo noemen kan er maar 1 per jaar zijn, en dat lijkt ons allemaal toch wel wat weinig nu…

w00tcamp 2010q1 dan? :-)