w00tcamp wordt dit jaar nóg epischer

Onze jaarlijkse hackathon komt er weer aan! Met onze nieuwe locatie belooft w00tcamp 2018 nóg toffer te worden.

w00tcamp wordt dit jaar nóg epischer

Onze legendarische (al zeggen we het zelf), tweedaagse hackathon komt er weer aan: w00tcamp! Zoals elk jaar gaan Q’ers en genodigden elkaar op 9 en 10 november proberen af te troeven met de meest innovatieve, disruptieve, knotsgekke ideeën, plannen en producten. Inclusief lekker eten, bier, knutselen tot diep in de nacht en pitten onder bureaus voor de echte diehards. En natuurlijk met een heuse publieks- en juryprijs voor de winnende teams die hun idee na deze twee inspannende dagen nog helder over de bühne weten te brengen.

Dit jaar wordt w00tcamp natuurlijk nóg epischer. Onze nieuwe Haagse vestiging in Apollo 14 biedt veel meer mogelijkheden voor de deelnemende teams om afgezonderd te programmeren op de werkplekken, flink te knutselen in de makerspace en even te relaxen in onze eigen bruine kroeg. Dikke kans bovendien dat Apollo 14 inspireert om veel toffe eindproducten te verzinnen rond onze nieuwe Haagse stek. Met zo’n naam kunnen uit w00tcamp natuurlijk alleen maar moonshots ontstaan!

Behoor je tot één van de gelukkige klanten of partners die een exclusieve uitnodiging heeft gekregen voor w00tcamp 2018? Activeer dan snel je w00tcamp-account. Deze eerste editie op onze nieuwe locatie mag je absoluut niet missen!

Om mee te mogen doen aan w00tcamp moet je:

  • Uitgenodigd zijn.
  • Op vrijdag 12 oktober aanwezig zijn bij de pitchronde.
  • Een projectidee presenteren in de pitchronde óf je aansluiten bij een ander project.
  • Voor een eigen projectidee minstens twee andere mensen weten te ronselen.
  • Een project hebben waarbij iets gebouwd gaat worden (een concept, slidedeck of pitch als beoogd eindresultaat is onvoldoende).
  • Vóór vrijdag 2 november aangeven op de w00tcamp-site met welk project je meedoet.
  • Zowel vrijdag 9 als zaterdag 10 november bij w00tcamp zijn.

Wanneer: vrijdag 12 oktober, vrijdag 9 en zaterdag 10 november 2018
Waar: Q42 Den Haag, Saturnusstraat 14
Meer info: https://w00t.camp/about